Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ulei cu pin, sovarf, lavanda si menta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

134 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ulei obtinut din specii de plante terapeutice romanesti, spontane si de cultura: mladite, cetina, conuri si muguri de pin (Pinus sylvestris), flori de sovarf (Origanum vulgare), flori de lavanda de cultura (Lavandula officinalis), flori de lavanda spontana (Lavandula angustifolia) si frunze si flori de menta spontana (Mentha aquatica). Non-toxic. A nu se inghiti. Uz extern. Nu contine substante chimice de sinteza.

BENEFICII TERAPEUTICE: cicatrizant, calmant si revigorant.

CONTINUT: ulei eteric din mladite, cetina, conuri si muguri de pin (Pinus sylvestris), ulei eteric din flori de sovarf (Origanum vulgare), ulei eteric din flori de lavanda de cultura (Lavandula officinalis), ulei eteric din flori de lavanda spontana (Lavandula angustifolia) si ulei eteric din frunze si flori de menta spontana (Mentha aquatica), macerat uleios din muguri de pin (Pinus sylvestris).

CULOAREA PRODUSULUI: Culoarea verde - galbui este data de combinatia de uleiuri eterice de uz cosmetic.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: se poate difuza sau aplica pe piele (1-2 picaturi) pentru un efect calmant si revigorant. A nu se inghiti. Uz extern.

PRODUS NOTIFICAT CONFORM NORMELOR CEE. TOATE MATERIALELE VEGETALE PROVIN DIN CULTURI PROPRII CARE PROMOVEAZA AGRICULTURA REGENERABILA.

Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro.

Cod produs: 1100
Cantitate: 10 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura