Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Cadou de primavara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Apa din fructe de catina este un hidrolat dermato-cosmetic 100% natural recomandat pentru toate varstele si toate tipurile de ten.

Apa naturala Careless Beauty face parte din categoria de produse dermato-cosmetice 100% naturale denumita hidrolate.

Hidrolatele sunt ape de de provenienta naturala, din sursa vegetala - florala sau fructata.

Practic, fructele sau florile anumitor specii de plante sunt supuse procesului de hidrodistilare obtinandu-se, la final, apa naturala.

Produs recomandat pentru toate tipurile de ten

Masca 100% naturala, certificata sub numele de ?Compresa revitalizanta dermato-cosmetica? - cu rol de vitaminizare, hranire si tonifiere - recomandata pentru toate tipurile de ten si pentru toate varstele.

Masca revitalizanta de fata este un produs brevetat cuprins in BREVETUL DE INVENTIE pentru ?Compozitie vegetala regeneranta si revitalizanta dermato-cosmetica?, adresat tuturor tipurilor de ten.

Retetarul brevetat al mastilor utilizeaza ca baza argila, sucul natural al fructelor de catina combinate cu seva pura de mesteacan, aducand un aport de substante biologic active unice cu rol in vitaminizare si regenerare profunda.

Prin bogatia de acizi organici, masca de fata are efect anti-aging si confera luminozitate pielii, in orice moment al zilei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura