Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Cadou Vita C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul Vita C pentru Un Ten Radiant in Sezonul Rece

In sezonul rece de toamna-iarna, pielea noastra trece prin schimbari, iar ingrijirea corecta devine esentiala. La Careless Beauty, intelegem nevoile pielii tale in aceasta perioada, asa ca am creat pachetul Vita C pentru a oferi tenului tau un boost de vitamine si antioxidanti cu actiune reparatoare, vizibila chiar de la prima aplicare.

Ce Primesti in Pachet:

Gomaj pentru Ten Uscat Sensibil, Mixt si Pete (70g) Acest gomaj dermo-cosmetic amplifica procesul de purificare al pielii, hranind peretii porilor si avand un rol anti-inflamator, emolient, calmant si de intinerire celulara. Regleaza pH-ul pielii si ii confera un aspect luminos.

Sau, in functie de tipul tau de ten:

Gomaj pentru Ten Gras Acneic (70g) Acest gomaj actioneaza rapid pe tenul acneic si/sau gras, avand rol anti-inflamator, antimicrobian, hidratant si eliminand celulele inflamate. Regleaza secretia sebacee si purifica tenul.

Extract Uleios cu Fructe de Catina pentru Toate Tipurile de Ten (30ml) Acest macerat balsamic uleios este bogat in Beta-Caroten si vitamina A, oferind protectie UV si functie imunitara puternica. Poate fi utilizat ca demachiant si agent emolient dupa aplicarea gomajului specific tipului tau de ten.

Apa din Flori de Lavanda (30ml) Aceasta apa florala concentrata contine uleiuri volatile si compusi antioxidanti, oferind beneficii precum calmarea pielii, cicatrizarea, emolierea si iluminarea. Este potrivita pentru toate tipurile de ten si are un efect benefic in tratarea arsurilor, dermatitelor, eczemelor si infectiilor cutanate.

Alege varianta de gomaj potrivita pentru tipul tau de ten si bucura-te de beneficiile acestui pachet VITA C pentru a-ti mentine pielea sanatoasa si luminoasa in sezonul rece.

Nota:  Gomajul este adaugat in pachet in functie de tipul tau de ten. Daca ai un ten normal/uscat/mixt/patat, atunci prima optiune este pentru tine. Daca ai un ten acneic/gras/asfixic, atunci a doua optiune este pentru tine. Activati-ti rutina de ingrijire a pielii si pregateste-ti tenul pentru sezonul rece cu pachetul VITA C de la Careless Beauty!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura