Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Crema anticelulitica si pentru vergeturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
9019720730778-1
Out Of stock
Descriere
Despre Crema Anticelulitica si pentru Vergeturi
Crema anticelulitica si pentru vergeturi este recomandata pentru:
Celulita - diminueaza vizibil aspectul de coaja de portocala in toate gradele;
Vergeturi - atenueaza si trateaza in toate stadiile - incipiente (rosii) sau avansate (albe).
Crema anticelulitica si contra vergeturilor a petrecut mai multi ani in laborator si studii clinice.

Astfel, si-a dovedit efectul incontestabil in drumul catre o piele regenerata, sanatoasa si stralucitoare.

Beneficii terapeutice
Datorita principiilor active din extractele vegetale:
stimuleaza circulatia sangvina,
reduce surplusul de lichid din tesutul adipos,
contribuie in procesul de regenerare celulara,
elimina vergeturile si celulita,
reda elasticitatea si uniformizeaza pielea,
hidrateaza in profunzime.

Datorita compozitiei revolutionare din acest produs rezultatele sunt vizibile chiar dupa primele aplicari.

Celulita Celulita este o afectiune in care stratul epidermic prezinta la baza depuneri de grasime, dandu-i un aspect alveolar (cocoloase sau coaja de portocala).

Prin compozitia unica din plante romanesti (iedera de padure, mladite de visin, vita de vie salbatica) combinata cu capaceala stupului, uleiurile vegetale si maceratele din flori proaspete, se elimina grasimile si apa din celulele adipoase doar cu aplicatii zilnice, prin usor masaj.

Vergeturile

Prin combinatia revolutionara a compusilor bio-activi 100% naturali, tesutul conjunctiv afectat de vergeturi va fi regenerat, fibrele de colagen restructurate, iar vergeturile eliminate.

In urma a zeci de ani de experienta practica, observam ca vergeturile rosii, datorate perioadelor de crestere brusca in cazul adolescentilor, pot fi eliminate in proportie de 90% in doar 30 de zile de tratament complet.

In cazul vergeturilor vechi, de culoare alba va fi nevoie de perseverenta in aplicare (3-6 luni), acestea avand un timp mai lung de regenerare.

Ingrediente Esentiale  Lavanda Salbatica
Pretioasa planta salbatica (Lavandula Augustifolia) care de mii de ani impodobeste poienile muntilor, isi face simtita prezenta prin tulpina inalta (aproape 1m) pentru ca florile ei micute de culoare mov sa-si incarce polenul vindecator din stralucirea soarelui. Lavanda ne daruieste o chimie unica, bogata in acizii organici cu un mare potential antibacterian, antimicrobian si de intinerire!?

Catina
Hippophae rhamnoides (catina) este un arbust ale carui fructe contin peste 120 de compusi bio-activi cu rol antioxidant pentru organism si piele.

Am adus arbustul de catina din mediul salbatic in propria cultura, pentru a obtine fructele de cea mai inalta calitate si compozitie biologic activa, pentru piele.

Fructele de catina contin o mare cantitate de vitamina C, mai mult decat Rosa Canina (macesul) si de aproape 10 ori mai mult decat citricele. Mai contin vitamina A, vitaminele B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in ?-caroten, dar si in pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali in restructurare celulara.

Plopul Negru
Mugurii de plop negru (Populus nigra) conici si aromatici, pe langa alti acizi si tanini continuti, sunt o sursa valoroasa de propolis natural. Se recolteaza doar in cateva zile pe an, iar pretioasa lor compozitie bogata in propolis, combate cu succes infectiile si inflamatiile cutanate.

Vezi toate Ingredientele (INCI) Cera alba (ceara de albine), ulei din Thymus serpillum (cimbrisor), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (catina), Mel (miere), ulei din flori de Lilium candidum, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere din muguri de Hippophae rhamnoides(catina), mladite de Prunus cerasus (visin), coaja de Vitisvinifera (vita de vie), frunze de Hedera helix (iedera de padure).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura