Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Crema hidratanta regeneratoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Despre Crema hidratanta regeneratoare
Crema hidratanta cu efect regenerator detine BREVET DE INVENTIE sub numele: ?Crema hidratanta, antirid, cicatrizanta si cu efect regenerator?. Crema antirid, hidratanta cu efect regenerator are in spate 10 ani de studiu si cercetari stiintifice pana la obtinerea Brevetului de Inventie.

Crema a petrecut o jumatate din acest timp in teste si studii de laborator, concomitent cu studiile clinice spitalicesti pentru a dovedi efectele majore in regenerare si cicatrizare cutanata.

Produs medaliat, cu Brevet de Inventie

Pana in prezent, Crema hidratanta regeneratoare a primit 1 Brevet de Inventie si 1 Medalie in Koreea - la ?Korean International Women?s Invention Exposition - Seoul, South Korea?.

Produs recomandat pentru toate tipurile de ten  tenul uscat/sensibil - hidrateaza si regenereaza in profunzime cu efect vizibil in diminuarea si prevenirea ridurilor;
tenul mixt - diminueaza porii dilatati si cuperoza;
tenul gras - regleaza in timp secretia sebacee si uniformizeaza aspectul tenului;
tenul cu pete si pistrui - atenueaza petele pigmentare si reda luminozitatea tenului;
tenul acneic - efect antiinflamator natural si vindeca cicatricile.
Beneficii terapeutice: Crema hidratanta regeneratoare este un produs inovator cu un potential Maxim de regenerare, cicatrizare si antirid a tesutului epidermic. Este alegerea optima atat pentru o crema de fata hidratanta, cat si pentru intreg corpul.

Contribuie la procesul de regenerare a pielii; imbunatateste tonicitatea tesutului epitelial, hraneste si hidrateaza in profunzime, deoarece continutul bogat in vitamine si antioxidanti patrunde pana in stratul bazal al epidermei si are ca efect intinerirea pielii. Prin alchimia plantelor se dezvolta colagenul natural cu rol important in regenerare si intinerire.

Beneficiile net superioare ale cremei hidratante cu efect regenerator sunt datorate si faptului ca retetarul brevetat NU utilizeaza apa in compozitie. Astfel, compozitia cremei hidratante este exclusiv bazata pe concentratiile maxime de vitamine (cum ar fi A, C, E), antioxidanti si acizi organici ce aduc un plus major de hranire si intinerire a epidermei.

Profita de beneficii
Beneficii pentru toate tipurile de ten Ten uscat/sensibil/riduri Hidratare, vitaminizare, elasticitate, hranire a fibrelor de colagen si elastina. Se va utiliza de 3x/zi in cazul tenurilor afectate de: psoriazis, dermatite, arsuri solare/arsuri de orice fel, taieturi/vanatai. Este alegerea potrivita a cremei de fata antirid pentru tenul uscat.

Ten mixt
Conduce la diminuarea porilor dilatati, prin efectul de regenerare asupra pielii; reduce formarea de puncte negre si oxidarea reziduurilor din tesutul conjunctiv. Atenueaza in timp cuperoza.
Ten gras Echilibreaza secretia sebacee si previne acumularea depozitelor de sebum oxidat in pori; uniformizeaza aspectul tenului. Pentru absorbtie rapida recomandam utilizarea impreuna cu una dintre apele vitaminizante naturale (catina sau lavanda).

Ten acneic Elimina pustulele acneice si regenereaza tesutul afectat de cicatrici si pete in urma cosurilor; vitaminizeaza si hraneste epiderma. Pentru absobtie rapida recomandam utilizarea impreuna cu Apa din Fructe de catina. Se recomanda utilizarea la soare, pentru un efect de regenerare si cicatrizare mai rapid.

Ten cu pete si pistrui Atenueaza petele pigmentare (melasma) si pistruii, datorita concentratiei maxime de vitamina A (retinol natural), obtinuta din fructul de catina cules la maturitate deplina. Efectele vor fi vizibile, in doar 1 luna de la utilizarea cremei, seara si dimineata.

Confera protectie UV naturala, folosita atat ca si crema pentru fata hidratanta, cat si pentru restul corpului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura