Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Elixir anti-aging

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Cod produs
9019720574198
Out Of stock
Descriere
Despre Elixirul Anti-aging

Elixirul Anti-Aging cu efect regenerator al pielii este un produs-vedeta datorita compusilor unici cu aport optim de antioxidanti naturali si vitamine ca: C, E, A (retinol natural), toate acestea conducand catre efectul puternic al esentei anti rid.

Elixirul Anti-Aging este rezultatul a 10 ani de studiu si cercetari stiintifice. Elixirul a petrecut aproape o jumatate din acest deceniu in teste si studii clinice si de laborator si ulterior a incheiat etapa de Brevet de Inventie.

Elixirul Anti-Aging este un produs inovator si complex cu un potential URIAS de regenerare si intinerire a tesutului epidermic.

Produs medaliat, cu Brevet de Inventie

Pana in prezent, Elixirul Anti-Aging ne-a adus 1 Brevet de Inventie si 1 Medalie in Koreea - la ?Korean International Women?s Invention Exposition - Seoul, South Korea? 2020.

Solventul 100% vegetal utilizat in componenta Elixirului

Pentru a maximiza potentialul acestui produs, utilizam un solvent organic care aduce un aport major de antioxidanti in uleiurile eterice din compozitia Elixirului. Astfel s-a nascut solventul 100% vegetal - un nou produs 100% inovator, in curs de brevetare pentru inventie in Romania si Premiat in Koreea (KIWIE) in 2020. Solvent, pe care ulterior l-am utilizat si in alte produse Careless Beauty.

Produs recomandat pentru toate tipurile de ten  tenul uscat/sensibil - hraneste, regenereaza si intinereste epiderma in profunzime;

tenul mixt - ajuta la inchiderea ireversibila a porilor si estompeaza cuperoza;

tenul gras - echilibreaza secretia sebacee si uniformizeaza aspectul tenului;

tenul cu pete si pistrui - depigmenteaza melasma si atenueaza pistruii, iar tenul devine luminos;

tenul acneic - are multiple efecte benefice: antibacterian, antimicrobian si regenerativ pentru cicatrici.

Beneficii terapeutice:  Datorita formulei sale originale, Elixirul Anti-Aging are mai multe efecte: antirid, cicatrizant si regenerativ. Prin actiunea compusilor organici cu caracter antioxidant asupra pielii, tesutul este tonifat si regenerat in profunzime.

Produsul patrunde usor si rapid in piele si restructureaza fibrele de colagen, datorita acizilor organici si in mod deosebit a acidului ursolic din speciile de plante pe care le contine. Elixirul vegetal este adecvat tuturor tipurilor de piele.

Este recomandat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Profita de beneficii

Beneficii pentru toate tipurile de ten Ten uscat/sensibil

Regenereaza si are un Puternic efect anti-aging. Pielea subtire, fina sau tenul uscat vor fi hranite in profunzime, iar ridurile atenuate.

Ten mixt

Intinereste celulele in profunzime, regenereaza rapid tesutul, diminueaza porii dilatati si cuperoza in zona aripilor nasului.

Ten gras Echilibreaza secretia sebacee si uniformizeaza aspectul tenului gras.Ten acneic Regenereaza si cicatrizeaza tesutul afectat de pustulele acneice si de cicatricile ramase in urma acestor pustule.Ten cu pete si pistrui Depigmenteaza melasma si atenueaza pistruii in profunzimea stratului germinativ, datorita concentratiei maxime de beta-caroten din samburii bobitelor de catina si al polenului crud din florile de crin.Intinereste tesutul conjunctiv la nivel celular, iar tenul devine luminos. Ingrediente Esentiale  Roinita

Micutele flori ale Roinitei (Melissa officinalis) impreuna cu frunzele verzi si stralucitoare vin cu mireasma imbietoare si o chimie aparte, puternica in restructurarea fibrelor de colagen si elastina ale pielii.

Nalba salbatica

Nalba Salbatica (Althaea Officinalis) cu florile intr-un colorit odihnitor, cu o samanta mica si rotunda, vine cu o energie puternica din picatura uleioasa, care calmeaza pielea sensibila afectata de cuperoza si ii daruieste intinerire, suplete si finete!?
Trimite mesaj
Din Gura in Gura