Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Tratament facial Careless Beauty la schimbarea de anotimp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Schimbarile meteo din fiecare anotimp actioneaza diferit asupra epidermei umane. De aceea, pielea ta are nevoie de o evaluare a unui specialist Careless Beauty, in cabinet, dar si de un tratament specific, in fiecare anotimp.

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Are un pH acid (4,5 - 5) si actioneaza ca o manta de protectie intre mediul intern si mediul extern al organismului. Schimbarile din fiecare anotimp influenteaza sanatatea pielii, prin cresterea valorii pH-ului.

Tenul gras secreta mai mult sebum, influentand cresterea pH-ului, ceea ce determina diminuarea barierei de protectie.

Tenul acneic prezinta pustule infectate si chisturi polisebacee pe suprafete extinse ale fetei si gatului.

Tenurile uscate, cuperozice, cu dermatoze, devin mai uscate, cu iritatii, inrosiri, mancarimi.

Tenurile mixte isi amplifica secretia sebacee din zona T, porii se dilata mai mult, iar pielea pometilor devine mai uscata.

Avem o practica de peste 40 de ani de lucru in cabinet, doar cu extracte vegetale certificate, pentru estomparea si vindecarea multiplelor probleme dermatologice.

Am creat dermato - cosmetice si servicii, printr-un protocol unic, brevetat, care utilizeaza peste 40 de plante din culturi proprii si din flora spontana a Romaniei.

Astfel, fiecare tip de ten beneficiaza de antioxidanti, vitamine si substante puternic antibacteriene, care au proprietatea de a reinnoi patul germinativ al epidermei.

Tratamentul facial Careless Beauty la schimbarea de anotimp implica doar natura, cu plante, muguri si flori, atat din flora spontana a Romaniei, cat si din Gradina Careless Beauty.

Tehnicile terapiei sunt practicate cu blandete, prin miscari lente si atingeri usoare ale punctelor corespondente meridianelor, pentru a stimula activitatea celulara a tesutului conjunctiv. Tratamentul este completat cu esentele vii ale polenurilor florale, crude, din Mastile Careless Beauty, cu pulberea mugurilor si florilor din Gomaje, pentru o piele sanatoasa, intinerita, revigorata, dar si pentru relaxarea sistemului nervos, prin inspirarea parfumului pur, natural al uleiurilor esentiale din produsele destinate masajului manual.

Tratamentul dureaza aproximativ doua ore si cuprinde mai multe etape:
Demachiere cu Extract uleios cu fructe de catina si Lotiune Careless Beauty.
Masaj antiaging - doar in jurul ochilor, incheiat cu o usoara presopunctura in zona lobului frontal, pentru relaxarea intregului organism.
Vaporizarea fetei, gatului si decolteului la bolul cu plante
Extractia comedoamelor, efectuata manual.
Mentinerea unor comprese sterile cu lotiunea Careless Beauty adecvata tipului de ten, timp de 10 minute.
Aplicarea Gomajului pe fata, gat si decolteu.
Masajul facial manual, antiaging, cu Crema cu efect regenerator si uleiuri florale, timp de 30 de minute, pe fata, gat si decolteu.
Aplicarea Mastilor antiaging cu efect regenerator pe fata, gat si decolteu.
Aplicarea Cremei cu efect regenerator sau a Fondului de ten regenerator Careless Beauty, in functie de tipul de ten.
Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura