Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Masaj facial cu doza unica de elixir vegetal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

949 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masajul Facial cu doza unica de Elixir Vegetal regenerativ si relaxant pentru care puteti opta in cabinetul Careless Beauty este o combinatie armonioasa intre chimia plantelor si alchimia oamenilor.

Esentele vegetale unice combinate cu miscarile blande, hranesc, tonifica si regenereaza pielea.

Continuam traditia familiei noastre in a trata si echilibra corpul doar prin intermediul naturii.  

Aceasta terapie repreiinta o noua creatie: esentele de lavanda salbatica, roinita si flori de crin, rasinile de pin si molid sunt doar o parte din ingredientele botanice romanesti* regasite in cadrul acestei terapii.  *retete brevetate; 0 testari pe animale; 100% materiale vegetale provenite din culturi proprii, din agricultura regenerabila.

Elixirul Vegetal este ulterior daruit acasa, pentru revitalizare si efect anti-imbatranire asupra pielii.

Durata: 2 ore

Beneficii:

Restructurarea fibrelor de colagen prin administrarea de acizi organici vegetali si remodelare faciala prin tehnica de masaj manual Careless Beauty; echilibrarea centrilor energetici.

Produse administrare: Elixirul vegetal cu efect regenerator - doza unica; Lotiune tonica, Ape florale si Extract uleios cu fructe de catina.  

Perioada recomandata: 1 sedinta/2 luni.

Se asteapta 2 cicluri de regenerare celulara in organism pentru procesarea concentratiei de compusi bio-activi vegetali din produsele aplicate in timpul sedintei.

Ulterior, sedinta se poate repeta pentru o continuitate in revitalizarea tesutului epidermic si in echilibrarea energetica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura