Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Terapie Booster cu elixir vegetal anti-aging, timp de 7 zile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Terapia Booster este unica prin elementele bioactive sustrase din flora pamantului romanesc care produc intinerire celulara la nivelul tesutului conjunctiv. Prin tehnica Elenei Oancea de presopunctura faciala implementata recent, muschii fetei se relaxeaza, iar toate contracturile faciale dispar pentru ca mimica chipului sa isi recapete tonusul si energia!

Masajul de care vei beneficia in terapia BOOSTER este unul specific care se realizeaza cu gomajul anti-aging din muguri proaspeti de brad si pulbere fina de flori de ghiocei. Mai mult, acesta este, ulterior, mixat cu masca din flori proaspete de tuberoze.

Toate aceste formule dermato-cosmetice combinate cu tehnica de presopunctura si masajul fetei ajuta porii sa absoarba continuu, pana in stratul germinativ, toti compusii vegetali biologic activ. Potentialul de intinerire celulara este urias!

Magia acestei terapii este completata de Elixirul vegetal Careless Beauty care, in timp de 7 zile, prin aplicarea a doua doze, ajuta tenul si bustulul sa intinereasca pur si natural!

Hai sa intineresti alaturi de noi!

Mereu inspirate de puterea plantelor romanesti,

Chimist Elena Oancea & Dr. Ioana - Adina Oancea

Cost: 4200 Ron/pachet de 7 zile.

Optiuni de plata: plata cu cardul prin pe website; numerar sau cu card, in cabinete, in doua transe (in prima si in ultima zi); plata in rate cu cardul pe website.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura