Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Terapie Booster Anti-Aging Lilium Platinum 7 zile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4200 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Beneficiile vizibile pe care le aduce aceasta terapie sunt:

Atenuarea VIZIBILA a ridurilor

Curatare si hidratare intense

Intinerirea si regenerarea celulara profunda

Tonus si aspect general al tenului VIZBIL imbunatatite

Atenuarea petelor pigmentare

Pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea

Diminuarea "barbiei duble"

Echilibrarea circuitului limfatic

Echilibrarea energetica a celor 12 meridiane ale corpului.

Detensionare si relaxare

Restructurarea fibrelor de colagen si elastina prin administrarea continua (2,5-3h ore) de acizi organici vegetali cu rol anti-aging;

Remodelarea muschilor faciali si ai gatului;

Remodelarea muschilor de pe zona bustului;

Chipului tau ii sunt redate mimica si expresivitatea naturale!

Sedinta de tratament include 14 etape:

Pasii implementati de fondatorul nostru Elena Oancea pentru aceasta terapie, sunt:

1. Demachiere cu ape florale si macerate vegetale uleioase din rasini de conifere.

2. Revigorare - umezirea pielii cu un balsam de macerate din flori si muguri proaspeti, formule cosmetice concentrate in polenuri si rasini crude din plante autohtone ce revigoreaza si hranesc pielea.

3. Acupresura faciala gentila pentru relaxarea musculaturii tensionate a fetei si eliberarea cristalizarilor limfatice din zona ochilor.

4. Vaporizare cu plante. Procedeu de purificare a porilor pielii prin eliminarea toxinelor si a excesului de sebum, ce presupune expunerea tenului timp de 10 minute la infuzia cu plante romanesti. Absorbtia vaporilor de plante ce contin numerosi cumpusi volatili, aduce atat o stare de relaxare, cat si descongestionarea sistemului respirator.

5. Masaj bland pentru detensionare, pe umeri si zona cervicala cu Magie pentru trup - emulsie vegetala cu tuberoze si uleiuri eterice Careless Beauty, in timp ce tenul beneficiaza de vaporizare.

6. Extractia comedoamelor, efectuata manual, bland si strict sub lupa cosmetica - doar in prima sedinta.

7. Comprese pe fata, gat si bust cu macerate florale si polenuri crude pentru calmarea si tonifierea profunda a pielii.

8. Masaj facial, gat si decolteu, cu ELIXIR ANTI-AGING - BREVETAT by Careless Beauty.

9. Masajul special cu gomajul anti-aging din macerate de muguri proaspeti de brad cu rasini crude si pulberea fina a florilor de ghiocei. Toate combinatiile de elemente au proprietati puternic antioxidante si un puternic potential de reinnoire si intinerire celulara.

10. Masca cu seva de mesteacan si macerate din flori proaspete de tuberoze, crini sau ghiocei - aplicata prin masaj pe fata, gat si decolteu. Acest macerat unic deschide porii, astfel incat pielea sa primeasca continuu, pana in stratul germinativ, elementele activ naturale din florile cu polenurile lor crude. Masca florala este un adevarat balsam de revitalizare si intinerire a tesutului conjunctiv cu rol de regenerare profunda a epidermei.

11. In timp ce tenul, gatul si bustul absorb compusii bioactivi ai mastii, se purifica bratele si picioarele cu ape florale.

12. Masajul talpilor, picioarelor si bratelor cu Magie pentru trup - pentru hidratarea, catifelarea si recapatarea nivelului optim de umiditate naturala a pielii prin maceratul din flori de tuberoze si compusii volatili din trei uleiuri eterice (esentiale) obtinute din plante din mediul spontan. Aceasta etapa se realizeaza in timp ce tenul absoarbe masca florala.

13. Comprese cu ape florale (bogate in acizi organici) pe fata, gat si decolteu - timp in care mainile terapeutului efectueaza masajul si presopunctura scalpului cu Magie pentru trup. Acest tip de masaj special se aplica cu miscari blande si presopunctura pentru relaxarea intregului corp.

14. Masaj facial & bust inovativ cu ELIXIR ANTI-AGING - BREVETAT, care include tehnica speciala de masaj si presopunctura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura