Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Tratament facial antiacnee adolescenti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Acneea este o afectiune intalnita la majoritatea adolescentilor. #CarelessBeauty vine in ajutorul tinerilor sub 18 ani, cu un pret special la sedinta de tratament facial antiacnee: 250 RON.

#CarelessBeauty a conceput o gama de produse dermato-cosmetice bazate pe solutii non-invazive, 100% naturale,
pentru tratarea acneei: Extractul uleios cu fructe de catina (Hippophae rhamnoides), pentru demachiere; Lotiunea Antiacnee (in cazul tenurilor acneice, cu pustule acneice minore sau majore, dar si chisturi polisebacee); Lotiunea pentru ten gras (in cazul unui ten cu exces de sebum si pori dilatati, cu chisturi polisebacee sau cosuri care apar din cand in cand); Gomajul pentru ten gras si acneic; Masca Antiacnee (in cazul tenurilor acneice, cu pustule acneice minore sau majore, dar si chisturi polisebacee); Masca pentru ten gras (in cazul unui ten cu exces de sebum si pori dilatati, cu chisturi polisebacee sau cosuri care apar din cand in cand); Crema cu efect regenerator (crema de noapte); Fondul de ten regenerator - baza pentru machiaj (crema de zi); Apa din fructe de catina - aplicata seara si dimineata, prin pulverizare.

Tratamentul facial dureaza 2 ore si cuprinde urmatoarele etape:

1. Demachierea cu Extract uleios cu fructe de catina si lotiune Careless Beauty, adecvata tipului de ten. 2. Masajul de relaxare si antirid, in jurul ochilor si pe frunte, incheiat cu o usoara presopunctura in zona sprancenelor. 3. Vaporizarea clasica la bolul cu plante. Acest tip de vaporizare cu plante este un procedeu de purificare a pielii prin eliminarea toxinelor si a surplusului de sebum. Produce dilatarea optima a porilor, hidrateaza usor pielea si are ca scop pregatirea tenului pentru extragerea comedoanelor. 4. Extractia comedoamelor, efectuata manual, strict sub lupa cosmetica. 5. Compresa cu lotiune din plante, timp de 10 minute, cu rol cicatrizant, dezinfectant si pentru calmarea iritatiilor pielii in urma extractiei. 6. Aplicarea gomajului pe fata, gat si decolteu. Se aplica asupra tenului prin masaj si se lasa sa actioneze 10 minute. Se indeparteaza cu pansamente sterile inmuiate in infuzie de plante. 7. Masajul facial manual cu crema cu efect regenerator (30 de minute). Are ca scop mentinerea vitalitatii muschilor si a elasticitatii dermei, mareste tonicitatea, estompeaza ridurile si previne aparitia acestora, produce o inviorare si o hidratare profunda a tenului. 8. Aplicarea mastii hidratante pe fata, gat si decolteu, pe pleoape si sub pleoape. Se aplica la finalul masajului facial manual si se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se indeparteaza cu pansamente sterile inmuiate in infuzie de plante. Masca are in compozitia de baza sucuri naturale din fructe de catina si fructe de padure, esente din plante, uleiuri, miere si argila. Are actiune emolienta, hidratanta, calmanta, regenereaza celulele epidermei, inchide porii si atenueaza ridurile. 9. Aplicarea Cremei cu efect regenerator sau a Fondului de ten regenerator Careless Beauty.

Pretul este valabil doar pentru cabinetul Careless Beauty Constanta si Careless Beauty Bucuresti.

Programari la:
Careless Beauty Bucuresti, telefon: 0799/744.755.

Careless Beauty Constanta, telefon: 0740537227
Trimite mesaj
Din Gura in Gura