Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Set produse cosmetice After Sun 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

562 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul cuprinde produsele dermato-cosmetice 100% naturale Masca revitalizanta de fata, Crema hidratanta regeneratoare 50 g si Apa de catina.

Recomandarea specialistului Careless Beauty

Un adevarat kit de vitaminizare si hidratare a pielii, acesta se poate consuma in decursul unei luni (28-30 de zile), ca o cura de vitaminizare profunda a pielii pe timp de vara.
Pasul 1: Se aplica Compresa Revitalizanta pe toata fata, pe gat si pe decolteu, in strat potrivit de gros. Se mentine pana la 20-30 minute, timp in care se pulverizeaza Apa din fructe de catina pentru a mentine masca umeda. Se indeparteaza cu apa calduta.
Pasul 2: Dupa ce se curata masca, se pune putina Crema cu efect regenerator, se pulverizeaza Apa din fructe de catina si se maseaza pielea gentil pana se absoarbe integral. Extra informatie: Toate produsele se aplica si in jurul ochilor (pe si sub pleope), iar Apa din fructe de catina se poate pulveriza tinand ochii deschisi - produsul nu prezinta toxicitate si chiar curata globul ocular de impuritati.
Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea

PRODUSE NOTIFICATE CONFORM NORMELOR CEE. TOATE MATERIALELE VEGETALE PROVIN DIN CULTURI PROPRII CARE PROMOVEAZA AGRICULTURA REGENERABILA.

Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura