Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Produse dermato-cosmetice Sun Slim

0 stars: 0.00 din 0 pareri

271 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul cuprinde produsele dermato-cosmetice 100% naturale Crema anticelulitica si pentru vergeturi (180 g) si Extract uleios cu fructe de catina (65 mL)
Recomandarea specialistului Careless Beauty
Aceste produse pot fi aplicate in timpul expunerii la soare, la plaja. Pasul 1: se maseaza picioarele, coapsele, abdomenul si chiar bratele cu Crema anticelulitica si pentru vergeturi. Aplicati acolo unde stiti ca exista celulita si/sau vergeturi albe sau rosiatice (avis adolescenti). Pasul 2: La 15 minute dupa aplicarea cremei anticelulitice, se aplica, pe tot corpul si pe fata, Extractul uleios cu fructe de catina, din ora in ora si/sau dupa fiecare imbaiere. Este important sa suplimentati din ora in ora cu uleiul de catina pentru a vitaminiza si proteja pielea impotriva deshidratarii si impotriva razelor UV. Daca pielea este foarte alba si/sau super-sensibila, se completeaza, doar pe fata, cu o crema cu SPF 30.? Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea

PRODUSE NOTIFICATE CONFORM NORMELOR CEE. TOATE MATERIALELE VEGETALE PROVIN DIN CULTURI PROPRII CARE PROMOVEAZA AGRICULTURA REGENERABILA.

Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura