Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Set produse cosmetice Natural Sun Care Kit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

489 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul cuprinde produsele dermato-cosmetice 100% naturale Extract uleios cu fructe de catina (65 mL) si Crema hidratanta regeneratoare (50 g), Apa de catina (130 mL).

Recomandarea specialistului Careless Beauty

Aceste produse pot fi aplicate in timpul expunerii la soare, la plaja.
Pasul 1: se maseaza picioarele, coapsele, abdomenul si chiar bratele cu Extractul uleios cu fructe de catina.
Pasul 2: pe fata, gat si decolteu se aplica Crema cu efect regenerator, se pulverizeaza Apa din fructe de catina si se maseaza pana se absoarbe totul bine in piele.. Este important sa suplimentati din ora in ora cu Extractul uleios cu fructe de catina, Crema cu efect regenerator si Apa din fructe de catina pentru a vitaminiza si proteja pielea impotriva deshidratarii si impotriva razelor UV.
Cu acest pachet NU este necesar sa mai aplicati alta crema de protectie solara atata timp cat respectati orele de administrare. Extra informatie: Apa din fructe de catina se poate pulveriza oricand simtiti nevoia de un refresh. Toate produsele se aplica si in jurul ochilor (pe si sub pleope), iar Apa din fructe de catina se poate pulveriza tinand ochii deschisi - produsul nu prezinta toxicitate si chiar curata globul ocular de impuritati.
Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea

PRODUSE NOTIFICATE CONFORM NORMELOR CEE. TOATE MATERIALELE VEGETALE PROVIN DIN CULTURI PROPRII CARE PROMOVEAZA AGRICULTURA REGENERABILA. Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura