Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Masca de fata pentru ten uscat/sensibil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
9019720636131
Out Of stock
Descriere
Despre Masca de fata pentru ten uscat/sensibil Masca Naturala pentru Tenul Uscat/Sensibil este un produs brevetat cuprins in BREVETUL DE INVENTIE pentru ?Compozitie vegetala regeneranta si revitalizanta dermato-cosmetica?, adresat tuturor tipurilor de ten afectate de iritatii, alergii sau cuperoza.

Retetarul brevetat al mastilor utilizeaza ca baza argila, sucul natural al fructelor de catina combinate cu seva pura de mesteacan, aducand un aport de substante biologic active unice cu rol in vitaminizare si regenerare profunda.

Polenul crud din florile de macese, toporasi si extractul uleios de lavanda intr-un balsam macerat unic ce intra in compozitia mastii, alaturi de celelalte ingrediente au un efect de hranire si calmare, aducand totodata un aport bogat de vitamine.

Masca Naturala pentru Tenul Uscat/Sensibil este Aliatul tau din inima naturii! Beneficii terapeutice: Masca naturala pentru fata regenereaza si hidrateaza profund, iar pH-ul acid de 3,22 contribuie in mentinerea unui pH optim al pielii, in timp ce prin compusii bioactivi, restructureaza zonele afectate pana in stratul profund al epidermei.

Prin combinatia unica brevetata de macerate vegetale, masca de fata ten uscat regenereaza in profunzime zonele afectate, cu tesut distrus sau grad inalt de sensibilitate si roseata, vitaminizeaza si hidrateaza.

Prin utilizarea zilnica a mastii, cuperoza si iritatiile se diminueaza inca de la primele aplicari, iar in timp se vor vindeca complet! Doar dupa cateva aplicari se va observa cum iritatiile sunt estompate, iar reteaua de vascularizatii - in cazul cuperozei - incepe sa prezinte intreruperi.

Produsul este recomandat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Profita de beneficii

Ingredient Esential - Lavanda de cultura Lavandula officinalis (sinonim: Lavandula angustifolia) este un subarbust tarator care face parte din familia Lamiaceae si care adora soarele.

Aceasta minunata planta vine cu peste 150 de compusi activi cu proprietati deosebite pentru piele: calmare, emoliere, tonifiere, actiune puternic antiinflamatoare. Lavanda are totodata si rol antibacterian, antifungic si de stimulare in intinerirea pielii.

Ingredient Esential  Lavanda de cultura Lavandula officinalis (sinonim: Lavandula angustifolia) este un subarbust tarator care face parte din familia Lamiaceae si care adora soarele.

Aceasta minunata planta vine cu peste 150 de compusi activi cu proprietati deosebite pentru piele: calmare, emoliere, tonifiere, actiune puternic antiinflamatoare. Lavanda are totodata si rol antibacterian, antifungic si de stimulare in intinerirea pielii.

Vezi toate Ingredientele (INCI)

Argilla (argila), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (catina), Mel (miere), seva de Betula pendula sap (mesteacan), ulei din flori de Lilium candidum (crin), suc din fructe de Vaccinium myrtillus (afine salbatice), macerat din muguri de Pinus sylvestris, macerat din Lavandula angustifolia (lavanda), macerat din flori de Viola odorata (toporasi), macerat din flori de Lilium candidum (crin), macerat din flori de Rosa canina (maces), macerat din Hayflower (flori de fan), macerat din flori de Althaea officinalis (nalba).

Cumpara acum!

https://www.youtube.com/watch?v=c3IhKB7Jkwg

Mod de utilizare

Se omogenizeaza inainte de fiecare utilizare. Se aplica zilnic prin usor masaj pe fata, gat, decolteu, atat pe pleoape, cat si sub pleoape, in strat potrivit de gros, astfel incat sa se mentina umeda timp de 10 minute. Cand incepe sa se simta uscata pe fata se pulverizeaza una din apele naturale (catina sau lavanda) pentru a mentine umiditatea cat mai mult timp. Mentinerea mastii in stare umeda aduce un aport de regenerare si restructurare continuu. Astfel, se poate mentine pe ten pana la 30 minute, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa.

Non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Pentru uz extern.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura