Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Masca de fata pentru ten cu pete si pistrui

0 stars: 0.00 din 0 pareri

259 lei Lei
Cod produs
9019720623025
Out Of stock
Descriere
Despre Masca Naturala pentru Ten cu Pete si Pistrui Masca Naturala pentru Ten cu Pete si Pistrui este un produs brevetat cuprins in BREVETUL DE INVENTIE pentru ?Compozitie vegetala regeneranta si revitalizanta dermato-cosmetica?, adresat tuturor tipurilor de ten care se confrunta cu pete si pistrui, melasma sau orice pete dobandite in urma nasterii sau in urma unor tratamente medicamentoase.

Retetarul brevetat al mastilor utilizeaza ca baza argila, sucul natural al fructelor de catina combinate cu seva pura de mesteacan, aducand un aport de substante biologic active unice cu rol in vitaminizare si regenerare profunda.

Polenul crud al florilor de ghiocei si sanziene, impreuna cu izma salbatica se combina intr-un balsam macerat ce intra in compozitia mastii, si alaturi de celelalte ingrediente aduc un aport unic in depigmentare.

Masca de fata pentru Pistrui si Pete este Aliatul tau din inima naturii!

Beneficii terapeutice: Masca naturala pentru fata depigmenteaza, hidrateaza, confera finete si luminozitate, contribuie in mentinerea unui pH optim al pielii, in timp ce prin compusii bioactivi, restructureaza zonele afectate pana in stratul profund al epidermei.

Prin combinatia unica brevetata de macerate vegetale, masca de fata regenereaza in profunzime zonele cu pete pigmentare, vitaminizeaza si hidrateaza.

Prin utilizarea zilnica a mastii, petele se diminueaza inca de la primele aplicari, iar in timp vor disparea complet!

Produsul este recomandat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Profita de beneficii

Ingredient Esential - Izma Salbatica

Izma Salbatica (Mentha aquatica), aceasta planta miraculoasa, aduce in uleiul eteric concentratii mari de compusi oxigenati, flavonoide (antioxidanti), taninuri, substante antibiotice, hipericina cu proprietati antivirale cu beneficii majore pentru tenul sensibil sau cu iritatii. Continutul mare de mentol si tanini din izma, in combinatie cu restul elementelor din masca aduc un aport important in depigmentare.

Ingredient Esential  Izma Salbatica

Mugurii de plop negru (Populus nigra) conici si aromatici, pe langa alti acizi si tanini continuti, sunt o sursa valoroasa de propolis natural. Se recolteaza doar in cateva zile pe an, iar pretioasa lor compozitie bogata in propolis, combate cu succes infectiile si inflamatiile cutanate.

Vezi toate Ingredientele (INCI)

Argilla (argila), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (catina), Mel (miere), seva de Betula pendula sap (mesteacan), ulei din flori de Mentha aquatica (menta), suc din fructe de Vaccinium myrtillus (afine salbatice), macerat din muguri de Pinus sylvestris, macerat din flori de Galanthus nivalis (ghiocei), macerat din flori de Melissa officinalis (roinita), macerat din muguri de Pinus sylvestris (pin), macerat din flori de Galium verum (sanziene), macerat din Hayflower (flori de fan).

Cumpara acum!

https://www.youtube.com/watch?v=c3IhKB7Jkwg

Mod de utilizare

Se omogenizeaza inainte de fiecare utilizare. Se aplica zilnic prin usor masaj pe fata, gat, decolteu, atat pe pleoape, cat si sub pleoape, in strat potrivit de gros, astfel incat sa se mentina umeda timp de 10 minute. Cand incepe sa se simta uscata pe fata se pulverizeaza una din apele naturale (catina sau lavanda) pentru a mentine umiditatea cat mai mult timp. Mentinerea mastii in stare umeda aduce un aport de regenerare si restructurare continuu. Astfel, se poate mentine pe ten pana la 30 minute, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa.

Non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Pentru uz extern. Nu contine substante chimice de sinteza!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura