Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Masca de fata pentru ten gras

0 stars: 0.00 din 0 pareri

207 lei Lei
Cod produs
9019720589765
Out Of stock
Descriere
Despre Masca de fata pentru ten gras Masca Naturala pentru Tenul gras este un produs brevetat cuprins in BREVETUL DE INVENTIE pentru ?Compozitie vegetala regeneranta si revitalizanta dermato-cosmetica?, adresat tuturor tipurilor de ten care se confrunta cu excesul de sebum sau axfisia tenului.

Retetarul brevetat al mastilor utilizeaza ca baza argila, sucul natural al fructelor de catina combinate cu seva pura de mesteacan, aducand un aport de substante biologic active unice cu rol in vitaminizare si regenerare profunda.

Polenul crud al florilor de cimbrisor si iasomie intr-un balsam macerat ce intra in compozitia mastii, alaturi de celelalte ingrediente aduc un aport unic in reglarea secretiei sebacee si stabilizarea pH-ului natural al pielii.

Masca Naturala pentru Tenul Gras este Aliatul tau din inima naturii! Beneficii terapeutice: Masca naturala pentru tenul gras reduce excesul de sebum si ajuta la inchiderea porilor, tonifica si regenereaza epiderma, indeparteaza asfixia tenului si chisturile polisebacee. pH-ul produsului de 2,91 contribuie in mentinerea unui pH optim al pielii, in timp ce prin compusii bioactivi, intinereste pana in stratul profund al epidermei.

Prin combinatia unica brevetata de macerate vegetale, masca de fata ten gras regenereaza in profunzime, vitaminizeaza si hidrateaza.

Prin utilizarea zilnica a mastii, productia de sebum este reglata, iar pielea isi recapata aspectul uniform.

Produsul este recomandat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Profita de beneficii

Ingredient Esential - Cimbrisorul de Camp Cimbrisorul de camp (Thymus serpillum) - aceasta planta cu proprietati deosebite face parte din familia Lamiaceae, bogata in uleiuri volatile, taninuri, mucilagii si acizi organici, compusi extrem de benefic in tratarea anumitor afectiuni dermatologice inca din vechime. Iar in dermato-cosmetica, acesti compusi vin cu proprietati deosebite: antioxidante, antiinflamatoare si antimicrobiene, fiind potrivite tenurilor grase, cu pori dilatati sau seboree avansata precum si in cazul tenurilor acneice (in toate formele de acnee). Esentele volatile din maceratele apoase si uleioase regleaza secretia de sebum, restrange cavitatea porilor dilatati, cicatrizeaza si regenereaza epiderma.

Ingredient Esential  Cimbrisorul de Camp Cimbrisorul de camp (Thymus serpillum) - aceasta planta cu proprietati deosebite face parte din familia Lamiaceae, bogata in uleiuri volatile, taninuri, mucilagii si acizi organici, compusi extrem de benefic in tratarea anumitor afectiuni dermatologice inca din vechime. Iar in dermato-cosmetica, acesti compusi vin cu proprietati deosebite: antioxidante, antiinflamatoare si antimicrobiene, fiind potrivite tenurilor grase, cu pori dilatati sau seboree avansata precum si in cazul tenurilor acneice (in toate formele de acnee). Esentele volatile din maceratele apoase si uleioase regleaza secretia de sebum, restrange cavitatea porilor dilatati, cicatrizeaza si regenereaza epiderma.

Vezi toate Ingredientele (INCI)

Argilla (argila), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (catina), Mel (miere), seva de Betula pendula sap (mesteacan), ulei din Thymus serpillum (cimbrisor), suc din fructe de Vaccinium myrtillus (afine), macerat din Pinus sylvestris, macerat din Thymus serpillum (cimbrisor), macerat din flori de Jasminum abyssinicum (iasomie), macerat din muguri de Hippophae rhamnoides (catina), macerat din Salvia officinalis (salvie), macerat din Hayflower (flori de fan).

Cumpara acum!

https://www.youtube.com/watch?v=c3IhKB7Jkwg

Mod de utilizare

Se omogenizeaza inainte de fiecare utilizare. Se aplica zilnic prin usor masaj pe fata, gat, decolteu, atat pe pleoape, cat si sub pleoape, in strat potrivit de gros, astfel incat sa se mentina umeda timp de 10 minute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura