Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Masca de fata pentru ten mixt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
9019720692977
Out Of stock
Descriere
Despre Masca de fata pentru ten mixt Masca Naturala pentru Tenul Mixt este un produs brevetat cuprins in BREVETUL DE INVENTIE pentru ?Compozitie vegetala regeneranta si revitalizanta dermato-cosmetica?, adresat tuturor tipurilor de ten care se confrunta cu exces de sebum in zona T sau pori dilatati.

Retetarul brevetat al mastilor utilizeaza ca baza argila, sucul natural al fructelor de catina combinate cu seva pura de mesteacan, aducand un aport de substante biologic active unice cu rol in vitaminizare si regenerare profunda.

Polenul crud din florile de nalba salbatica si crin intr-un balsam macerat unic ce intra in compozitia mastii, alaturi de celelalte ingrediente au un efect puternic regenerator avand totodata un rol important in reglarea secretiei de sebum si atenuarea cuperozei in zona T.

Masca Naturala pentru Tenul Mixt este Aliatul tau din inima naturii! Beneficii terapeutice: Masca naturala pentru fata indeparteaza excesul de sebum, ajuta la inchiderea porilor, tonifica si regenereaza pielea. pH-ul produsului de 3,1 contribuie la mentinerea unui pH optim al pielii, in timp ce prin compusii bioactivi, intinereste epiderma in profunzime.

Prin combinatia unica brevetata de macerate vegetale, masca de fata ten mixt regenereaza si hidrateaza in profunzime pana in stratul bazal al epidermei.

Prin utilizarea zilnica a mastii, secretia de sebum in zona T incepe sa se regleze inca de la primele aplicari, in timp ce tot tenul va fi hranit si vitaminizat.

Produsul este recomandat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Profita de beneficii

Ingredient Esential - Nalba Salbatica Nalba salbatica (Althaea officinalis) - cu florile intr-un colorit odihnitor, cu o samanta mica si rotunda, vine cu o energie puternica din picatura uleioasa, care calmeaza pielea sensibila si ii daruieste intinerire, suplete si finete; ajuta la reglarea PH-ului la controlul sebumului  si diminuarea cuperozei in zona T!

Ingredient Esential  Nalba Salbatica Nalba salbatica (Althaea officinalis) - cu florile intr-un colorit odihnitor, cu o samanta mica si rotunda, vine cu o energie puternica din picatura uleioasa, care calmeaza pielea sensibila si ii daruieste intinerire, suplete si finete; ajuta la reglarea PH-ului la controlul sebumului  si diminuarea cuperozei in zona T!

Vezi toate Ingredientele (INCI)

Argilla (argila), suc din fructe de Hippophae rhamnoides (catina), Mel (miere), seva de Betula pendula sap (mesteacan), ulei din flori de Lavandula angustifolia (lavanda), suc din fructe de Vaccinium myrtillus (afine salbatice), macerat din Pinus sylvestris, macerat din flori de Lavandula angustifolia (lavanda), macerat din muguri de Populus nigra (plop negru), macerat din flori de Origanum vulgare(sovarf), macerat din muguri de Hippophae rhamnoides(catina), macerat din flori de Calendula officinalis(galbenele), macerat din flori de Althaea officinalis (nalba).

Cumpara acum!

https://www.youtube.com/watch?v=c3IhKB7Jkwg

Mod de utilizare

Se omogenizeaza inainte de fiecare utilizare. Se aplica zilnic prin usor masaj pe fata, gat, decolteu, atat pe pleoape, cat si sub pleoape, in strat potrivit de gros, astfel incat sa se mentina umeda timp de 10 minute. Cand incepe sa se simta uscata pe fata se pulverizeaza una din apele naturale (catina sau lavanda) pentru a mentine umiditatea cat mai mult timp. Mentinerea mastii in stare umeda aduce un aport de regenerare si restructurare continuu. Astfel, se poate mentine pe ten pana la 30 minute, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa.

Non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Pentru uz extern. Nu contine substante chimice de sinteza!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura