Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Secretul frumusetii pure!

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Emulsie vegetala cu tuberoze si uleiuri Magie pentru Trup

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei Lei
Cod produs
9019720635134
Out Of stock
Descriere
Beneficii terapeutice: "Magie pentru trup" este o emulsie vegetala obtinuta prin combinarea si macerarea a patru extracte naturale obtinute din specii de plante terapeutice romanesti, salbatice si de cultura. Non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Uz extern. Nu contine substante chimice de sinteza.

INGREDIENTE (INCI): ulei de Polianthes tuberosa (flori de tuberoze), ulei eteric de Pinus sylvestris (cetina si mladite de pin salbatic), ulei eteric de Lavandula angustifolia (flori de lavanda salbatica), ulei eteric de Lavandula officinalis (flori de lavanda de cultura).

INSTRUCTIUI DE UTILIZARE: Se agita recipientul inainte de fiecare utilizare. Se aplica pe trup (fata, corp, scalp, par) prin usor masaj, seara, imediat dupa dus, pe pielea calda. Se poate aplica atat pe scalp cat si pe lungimea parul - se poate mentine timp de 12-24 ore dupa care se indeparteaza cu apa si sampon.

PRODUS FABRICAT IN ROMANIA CONFORM NORMELOR UE

Comenzile se pot face si telefonic la +40730614810, +40799744755 sau pe adresa de email hello@carelessbeauty.ro. CANTITATE: 65 mL (2 oz)

Apasand butonul Adauga in cos, solicitati o rezervare pentru produsul cosmetic ?Magie pentru trup?. Intrucat procesul de fabricare al acestui produs este meticulous si indelungat, ne dorim sa pastram standardul inalt de calitate cu care v-am obisnuit. Astfel, produsul se fabrica in editie limitata, in fiecare luna. Din momentul receptionarii formularului de comanda din partea dvs, perioada de livrare a produsului va fi de 3-4 saptamani. Veti fi contactat/a telefonic sau pe e-mail pentru o reconfirmare a comenzii, indata ce produsul este ambalat si pregatit pentru expediere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura